Blog
Letos na Triglav

Program »Letos na Triglav 2021«

  • Objavljeno: 15. feb 2021 ob 22:16

Z veseljem sporočamo, da bomo tudi letos izpeljali program »Letos na Triglav 2021« oz. LNT2021, ki se bo začel 20.3.2021 z obiskom prvega cilja.

Zelo nas je razveselila tudi novica, da nas bo tudi letos podprlo domače podjetje Alpina d.o.o., ker smo kot društvo naravnani k podpori domačih podjetij in tega se bomo držali tudi v prihodnje.

Prijava v program LNT2021 bo na spletni strani natriglav.si potekala od 15.3.2021 dalje do zapolnitve prostih mest. Prostih mest bo letos samo 10, zato tisti, ki si letos resnično želite pridružiti programu, pazite na datum in spremljajte natriglav.si oz. s tem povezane socialne medije, ker ko bodo mesta zasedena, bo konec s prijavami za letos.

Letos nas spet čaka 14 skrbno izbranih ciljev, kjer bomo z dosego vsakega vedno bolj napredovali, dobesedno »iz kavča na Triglav«. Poglavitna stvar pri vseh dogodkih je vedno pot, druženje in spoznavanje novih ljudi, ki po izkušnjah sodeč v hribih, vedno postanejo tudi dobri prijatelji.


Ekipa LNT 2019

Glede na pretekla leta in izkušnje s prijavljenimi in nato resničnimi udeleženci smo se odločili, da v programu LNT2021 postavimo nekaj pravil in sicer:

1. Prijavljeni/a se mora obvezno udeležiti prvega dogodka (Jošt nad Kranjem),
2. Na prvem dogodku udeleženec/ka plača 20,00 EUR (cena vključuje vodenje na vseh dogodkih ter majico za sodelovanje v programu),
3. Če udeleženec/ka manjka na več kot dveh (2) zaporednih dogodkih (mesec dni), se ga/jo izključi iz programa,
4. V primeru nastalih prostih mest, se to objavi na spletni strani, ampak le do 5. cilja od tam naprej se nadaljuje program z zaprto skupino udeležencev.

Celoten program LNT2021 najdete na tej povezavi.


Ekipa LNT 2020

Pridružite se nam in skupaj se bomo naužili lepot našega gorskega sveta.

Nazaj na seznam